Foto's » Home

Wij zijn verhuist naar kruisblokken 51

2491 olmen 

En schooldreef in mol wezel (kastorhome)

Enkel donderdag

Gelieven op tijd een afspraak te boeken 

 

 

 

Gelukkige honden bij Silvia’s Hondenkapsalon in Balen

Naast een goede verzorging thuis zal uw hond extra genot hebben van een bijkomende professionele behandeling bij Silvia’s Hondenkapsalon. Het hondenkapsalon in Balen verwent uw viervoeter met heerlijke verzorgingsbeurten die erg noodzakelijk zijn. Zo zal de vacht van uw hond weer prachtig stralen na een was- en knipbeurt.

Behandelingen

U bent welkom voor verschillende behandelingen in het hondenkapsalon. Uiteraard wordt uw hond geknipt of getrimd. Maar ook diensten als uw hond wassen, de voetzolen reinigen, de nagels knippen en de oren controleren is er mogelijk.

Producten

In de diervriendelijke zaak wordt steeds gewerkt met nauwkeurig uitgekozen producten en materialen voor een goed gevoel van de hond. Zeker de keuze van de hondenshampoo is erg belangrijk. Koop er zeker leuke producten voor uw hond.

Prijzen

Informeer meteen wanneer er een plaatsje vrij is in het trimsalon. Voor de prijzen moet u het zeker niet laten want deze zijn zeer concurrentieel. Alle hondenrassen kunnen worden getrimd of geknipt. De andere behandelingen zijn eveneens apart beschikbaar.

Voor & na

Laat u overtuigen met enkele voor- en na foto’s over de impact bij de honden na een deugddoende verzorging. De honden trimmen, knippen of wassen, doet ze volledig stralen zodat ze zich weer helemaal in orde voelen om te ravotten.  

Tips

Uw honden zijn bij Silvia’s Hondenkapsalon in Balen in goede handen. Maar ongetwijfeld wil u graag nog enkele interessante tips om uw hond ook thuis extra in de watten te leggen. Van de nagels knippen van uw hond tot het borstelen, vraag zonder aarzelen de nodige raad.

Contact

Contacteer Silvia’s Hondenkapsalon vandaag nog om een afspraak vast te leggen voor uw hond. Het dier zal er echt van genieten.