Foto's » Behandelingen

Op een deugddoende manier uw hond wassen

Uw hond zal stralen van geluk en trots mee over straat lopen wanneer u bent langs geweest bij Silvia’s hondenkapsalon. Het is het ideale adres in Balen om uw trouwe viervoeter te verwennen en te geven wat hij of zij verdient.

Wassen

Eén van de behandelingen waarvoor u langs het hondenkapsalon gaat, is om uw hond te wassen. U moet thuis niet zelf aan de slag in uw badkamer of in uw tuin om uw hond een wasbeurt te geven. In dit hondvriendelijke kapsalon is alles aanwezig om uw huisdier op een rustig en vooral professionele manier te wassen, eerst het hoofd en dan het lichaam.

Drogen en knippen

Met een bezoekje aan het hondenkapsalon zal uw viervoeter zich helemaal fris en monter voelen. Na een verkwikkende wasbeurt wacht namelijk het aangenaam drogen van de vacht en de haren. Wassen of niet, vraag de kapster tijdig om uw hond bij te knippen wanneer het nodig is. Uw dier zal er alleen maar veel plezier aan beleven.

Andere behandelingen

De diensten van Silvia’s Hondenkapsalon gaan verder dan enkel uw hond wassen. In Balen zitten u en uw honden goed voor het controleren van de oren en het veilen van de voetzolen. Ook de nagels knippen voor uw hond verloopt met de grootste zorg in deze zaak. De verschillende behandelingen kunnen steeds apart worden uitgevoerd.

Contact

Wassen, drogen, knippen of een andere behandeling, regel vandaag nog een geschikt moment wanneer u met uw hond kan langskomen bij Silvia’s Hondenkapsalon.